Program Singgah Santai KPPTM Bersama Warga PPTM Perak

Tarikh : 2 Mei 2018 (Rabu)

Tempat : JANM Perak

Kesatuan PPTM dalam perancangan menjalankan roadshow kesemua negeri dengan tujuan memperkenalkan kesatuan, menyampaikan hasrat kesatuan, menarik keahlian baru, mendekatkan hubungan kesatuan dengan negeri serta mewujudkan kata sepakat dalam perjuangan menegakkan slogan PPTM 1 Suara 1 Harapan demi mencapai visi “Memperkasakan PPTM sebagai Peneraju Pemangkin Pemodenan ICT yang Kreatif dan Inovatif dalam Perkhidmatan Awam Malaysia”.

Sehubungan dengan itu, Program Roadshow pertama Kesatuan PPTM telah diadakan di Ipoh, Perak pada 2 Mei 2018 (Rabu). Program telah dimulakan dengan dua (2) sesi Technology Update, diikuti dengan sesi Bersama KPPTM dan diakhiri dengan Jemputan Khas dari CUEPACS.

Di samping itu, turut disediakan kaunter pendaftaran ahli baru, pembayaran yuran, semakan data anggota dan status bayaran serta kemaskini profail anggota. Kehadiran PPTM amat memberangsangkan dan KPPTM berjaya menarik 21 keanggotaan baru.

Terima kasih dan Syabas kepada Urusetia Program Singgah Santai KPPTM Bersama Warga PPTM Perak. Destinasi seterusnya .. Selangor & Negeri Sembilan

“DARI PPTM UNTUK PPTM”