Kursus ICT Upskilling Programme (ICTUPSKILL) siri 1/2023

Bukit Tinggi, Pahang – 01 Ogos 2023, Seramai 30 orang peserta terdiri dari pelbagai Kementerian dan Agensi telah dipilih untuk menyertai Kursus ICT Upskilling Programme (ICTUPSKILL) siri 1/2023 anjuran Bahagian Pembangunan Strategik dan Arkitektur ICT (BSA) MAMPU bersama dengan Kesatuan Penolong Pegawai Teknologi Maklumat (KPPTM).

Kursus ini merupakan satu program yang dirangka khusus untuk PPTM FA29 (KUP) bagi memberi pendedahan Kepakaran dalam bidang pengaturcaraan dan pembangunan sistem.

Peserta juga terdiri daripada anggota berdaftar dan anggota berhak KPPTM serta barisan kepimpinan MJK sesi 2023/2025 juga terlibat secara langsung bagi kursus ini.

En. Mohd Addin @ Rusken bin Ruslan daripada MAMPU dan En. Mohd Nor Hisham bin Mohamed dari Jabatan Kesihatan Negeri Kelantan bertindak selaku penceramah dan fasilitator bagi Kursus ICT Upskilling Programme (ICTUPSKILL) siri 1/2023 kali ini.

Ucapan terima kasih kepada En. Ts. Abdul Latiff bin Ahmad Zainuri dan YBrs. Ts. Dr. Azran bin Haji Ahmad selaku urusetia bagi Kursus ICT Upskilling Programme (ICTUPSKILL) siri 1/2023.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *